ΚΚΕ: Γαλλία και Γερμανία είναι συντονισμένες κατά του ελληνικού λαού - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Γαλλία και Γερμανία είναι συντονισμένες κατά του ελληνικού λαού

ΚΚΕ: Γαλλία και Γερμανία είναι συντονισμένες κατά του ελληνικού λαού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ μετά τη συνάντηση και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Γάλλο προέδρου Φρανσουά Ολάντ και με ανακοίνωση του υποστηρίζει πως η Γαλλία και η Γερμανία τρώγονται μεταξύ τους για τη λεία, που δεν είναι άλλη από την Ελλάδα.

«Αυτό είναι το νέο κλίμα που έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερνε ο Ολάντ. Η Γαλλία και η Γερμανία, όπως όλα τα καπιταλιστικά κράτη, τρώγονται μεταξύ τους για τη λεία, αλλά είναι όσο ποτέ άλλοτε συντονισμένες κατά των λαών, και του ελληνικού.

Το μήνυμά του γαλλογερμανικού άξονα είναι ξεκάθαρο: Ο λαός να καταδικαστεί μόνιμα στην εξαθλίωση.

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να διαλέξουν από ποιο δρόμο θα οδηγηθούν στην απόλυτη χρεοκοπία, εντός ή εκτός Ευρωζώνης, αλλά να συστρατευτούν για τη μόνη διέξοδο: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ