Η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Ελλάδα

Η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει στη Βουλή πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αποκάλεσε σκουπίδια του μετανάστες, έρχεται τώρα ο βουλευτής Επικρατείας να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, την ώρα που στην Κόρινθο έχει ξεσπάσει πόλεμος με αφορμή τη μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο της περιοχής.

Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην Κορίνθου με τον βουλευτή να λέει χαρακτηριστικά «Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει σχέδιο νόμου για την επαναφορά της θανατικής καταδίκης. Φαινόμενα σαν τα τελευταία με τον Πακιστανό δολοφόνο, με τον Πακιστανό βιαστή της Πάρου δεν θα μείνουν ατιμώρητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ