Σοκάρει η εικόνα του νεκρού που σκότωσε πολίτες στο Empire State Building - iefimerida.gr

Σοκάρει η εικόνα του νεκρού που σκότωσε πολίτες στο Empire State Building

Σοκάρει η φωτογραφία του νεκρού που πυροβόλησε πολίτες στο Empire State Building
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστική η φωτογραφία του δράστη του «μακελειού» στην Νέα Υόρκη στο οποίο ένας άνδρας πυροβόλησε αδιακρίτως περαστικούς. Κατά την συμπλοκή πέθαναν τελικά δυο άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο δράστης από πυρά αστυνομικών.

Ο δράστης φέρεται να ήταν πρώην υπάλληλος στο κτήριο. Όταν πήγε στο σημείο άρχισε να διαπληκτίζεται με μία γυναίκα πρώην συνάδελφό του. Κάποια στιγμή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών ο άνδρας έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να την πυροβολεί επανειλημμένα με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν στο Empire State Building. Κατά την ανταλλαγή πυρών, ο δράστης πυροβόλησε και περαστικούς τραυματίζοντας συνολικά άλλα εννέα άτομα. Τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός μπροστά στην είσοδο του κτηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ