Η Κατερίνα Μουτσάτσου ξαναχτυπά! Τώρα «ανακρίνει» την ΕΕ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ξαναχτυπά! Τώρα «ανακρίνει» την ΕΕ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά το νέο της ρόλο, αυτόν του κριτή του πολιτικό - οικονομικού συστήματος. Ετσι αποφάσισε να «ξαναχτυπήσει» φτιάχνοντας ένα νέο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με την... Ευρωπαϊκή Ενωση!

Στο νέο της βίντεο με τίτλο «2012 An EU Odyssey» η Κατερίνα Μουτσάτσου, φανερά εκνευρισμένη θέτει μια σειρά ερωτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία μάλιστα της απαντά... με μια γυναικεία επιβλητική φωνή.

Η ηθοποιός έρχεται σε αντιπαράθεση με την «Ευρωπαϊκή Ενωση» στην οποία θέτει μια σειρά ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με τη ζωή που μας υποχρέωσαν να ζούμε, τα χρήματα που χρωστά η Ελλάδα, αλλά και τα μέτρα που μας επιβάλουν και υποχρεώνουν τους Ελληνες να ζουν στα όρια της εξαθλίωσης.

Επίσης, η Κατερίνα Μουτσάτσου στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρεται στη Δημοκρατία, η οποία, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός, υπάρχει, πλέον, μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη, αφού η Ευρωπαϊκή Ενωση προσπαθεί να μας επιβάλει τον τρόπου που ζούμε και που αντιδρούμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ