Δύο νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από το Empire State Building - iefimerida.gr

Δύο νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από το Empire State Building

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, όταν περαστικοί αιφνιδιάστηκαν από πυροβολισμούς, έξω από το Empire State Building.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ αδιακρίτως μπροστά από την είσοδο του Empire State Building, τραυματίζοντας τουλάχιστον δέκα αθώους πολίτες.

Ο δράστης είναι νεκρός μπροστά από την είσοδο του κτηρίου, μετά από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς των αστυνομικών που περικύκλωσαν την περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες άλλος ένας άνθρωπος είναι νεκρός από την ανταλλαγή πυρών.

Η πηγή της αστυνομίας σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, φέρεται ότι επρόκειτο για διένεξη ανάμεσα σε δύο εργαζόμενους, η οποία είχε κακή έκβαση.

Η αστυνομία έκλεισε αμέσως μετά το περιστατικό την 33η και την 34η οδό, στον τομέα της 5ης λεωφόρου, και εν γένει την πρόσβαση στο κτήριο.

Ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, την οποία επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο, αυτήν τη στιγμή, περίπου μία ώρα μετά τους πυροβολισμούς, έχει ήδη επιτραπεί στους υπαλλήλους του κτηρίου να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Η αστυνομία επέτρεψε επίσης την κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ