O Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει απόψε στη Θεσσαλονίκη για να σώσει μία ζωή - iefimerida.gr

O Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει απόψε στη Θεσσαλονίκη για να σώσει μία ζωή

O Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει απόψε στη Θεσσαλονίκη για να σώσει μία ζωή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Γιάννη Πλούταρχου όταν έμαθε για το δράμα μιας γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών που παλεύει για την ίδια της τη ζωή.

Η συγκεκριμένη γυναίκα πάσχει από καρκίνο, αλλά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που, αντιμετωπίζει δυσχεραίνουν την κατάστασή της. Ο Γιάννης Πλούταρχος, όταν άκουσε την ιστορία της, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να τη βοηθήσει.

Έτσι, θα δώσει απόψε μία μεγάλη συναυλία, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν στη νεαρή γυναίκα ώστε να γίνει καλά αλλά και να θρέψει τα παιδιά της, αποδεικνύοντας ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους καλλιτέχνες,έχει μείνει ένας απλός και ευαίσθητος άνθρωπος και δεν έχει θαμπωθεί απο την επιτυχία.

Η συναυλία θα γίνει στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, στις 21.00 με εισητήριο 15 ευρώ και ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να βρεθούν στη συναυλία για να συμβάλλουν σε αυτόν τον ιερό σκοπό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ