Ξύλο, κροτίδες και δακρυγόνα πριν το ματς ΠΑΟΚ - Ραπίντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξύλο, κροτίδες και δακρυγόνα πριν το ματς ΠΑΟΚ - Ραπίντ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πανηγυρικό κλίμα ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού χάλασε πριν καν αρχίσει το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Ραπίντ, αφού ο αγώνας στο παλίσιο των πλέι οφ του Europa League στην Τούμπα ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση εισόδου οπαδών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν.

'Όλα έγιναν όταν κατά την άφιξη των οπαδών της Ραπίντ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τους περίμεναν και εκτόξευσαν εναντίον τους αντικείμενα, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Ωστόσο η κατάσταση πήγε να ξεφύγει εκτός ελέγχου όταν μισή ώρα πριν την έναρξη, περίπου 800 Αυστριακοί πέταξαν κροτίδες και καπνογόνα, ενώ κάποιοι εξ αυτών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά η απάντηση των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, για να ακολουθήσει η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Το ματς ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση και πλέον οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν να μάθουν την ποινή της UEFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ