ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς ξεπουλά νησιά – Ακολουθεί το «όλα προς πώληση» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς ξεπουλά νησιά – Ακολουθεί το «όλα προς πώληση»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς ξεπουλά νησιά – Ακολουθεί το «όλα προς πώληση»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με ανακοίνωσή του, υποστηρίζει πως ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε το ξεπούλημα ελληνικών νησιών.

«Στο πλαίσιο του δόγματος «όλα προς πώληση», ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε ακόμα και το ξεπούλημα των νησιών.

Η συνέχιση και «αναβάθμιση» της μνημονιακής πολιτικής από την τρικομματική κυβέρνηση θα οδηγήσει σε μια χώρα παράδεισο για το μεγάλο κεφάλαιο και κόλαση για τους ανθρώπους της» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευση

Υπενθυμίζεται Επίσης, ο κ. Σαμαράς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Le Monde, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εμπορικής αξιοποίησης ακατοίκητων βραχονησίδων, διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για «ξεπούλημα».

«Δεν υπάρχουν ιδιωτικά νησιά, αλλά μόνο μερικές βραχονησίδες, ακατοίκητες, στο μέσο του αρχιπελάγους. Στην περίπτωση που δεν τίθεται πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, αυτές οι βραχονησίδες μπορούν να έχουν μία εμπορική εκμετάλλευση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεπουληθούν, αλλά να μετατραπεί ένα άγονο (που δεν χρησιμοποιείται) έδαφος, σε ένα κεφάλαιο το οποίο μπορεί να αποδώσει έσοδα, σε μία σωστή τιμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ