ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς πηγαίνει στην Ευρώπη χωρίς διαπραγματευτική διάθεση - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς πηγαίνει στην Ευρώπη χωρίς διαπραγματευτική διάθεση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς πηγαίνει στην Ευρώπη χωρίς διαπραγματευτική διάθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι ταξιδεύει στην Ευρώπη προκειμένου να συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ χωρίς να έχει καμμία διάθεση διαπραγμάτευσης.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση τονίζει πως το ταξίδι του πρωθυπουργού γίνεται κυρίως για λόγους επικοινωνιακού εντυπωσιασμού που δεν μπορεί να κρύψει τον επικίνδυνο και καταστροφικό χαρακτήρα του νέου πακέτου μέτρων.

Αναφερόμενος στην επιμήκυνση ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως εάν και εφόσον δοθεί, η θηλιά του Μνημονίου δεν πρόκειται να χαλαρώσει για τον ελληνικό λαό. Στην ουσία, συνεχίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, πρόκειται για μία επιμήκυνση της πολιτικής της λιτότητας και της ύφεσης, με νέα αδιέξοδα μνημόνια τα οποία ισοπεδώνουν τους εργαζόμενους και τη χώρα.

Το συμπέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «η στρατηγική σύμπλευσης της κυβέρνησης με τον χρεοκοπημένο ευρωπαϊκό νεοφιλελευθερισμό της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της ακραίας λιτότητας, που αποδομεί την Ευρώπη και διαλύει τα δικαιώματα των εργαζομένων της, συνιστά έγκλημα εις βάρος της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ