Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού - iefimerida.gr

Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, όμως με αφορμή τη νέα της ταινία Paperboy, το είδαμε και αυτό. Η πάντα κομψή και μαζεμένη Νικόλ Κίντμαν, φωτογραφίζεται μόνο με μαύρες γόβες στιλέτο και μία φούστα που δε καλύπτει απολύτως τίποτα, για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Σε ηλικία 45 ετών, η Αυστραλή ηθοποιός μας δείχνει ότι «το έχει ακόμα» και γδύνεται για το περιοδικό V magazine travel Issue, κάνοντας το κοινό της να ξεχάσει ακόμα και την επίμαχη σκηνή της τελευταίας της ταινίας που ουρεί πάνω στον Ζακ Έφρον.

Το styling της Κίντμαν για το εξώφυλλο έχει επιμεληθεί η Καρλίν Τσερφ Ντε Ντανζέλ και μοιάζει πολύ με το λουκ του ρόλου της στη νέα της ταινία, ενώ η φωτογράφιση έγινε απο τον Μάριο Τεστίνο.

Η φωτογράφιση συνοδευόταν από αποκαλυπτική συνέντευξη και μία απίστευτη δήλωσή της για όσους πιστεύουν ότι είναι οργανωτική και ότι οι επαγγελματικές κινήσεις της είναι στρατηγικές: «Δεν παίρνω ουσιαστικά αποφάσεις, πάω με το ρεύμα. Αν ήμουν στρατηγικό μυαλό, νομίζω ότι θα είχα μια πολύ διαφορετική καριέρα. Αλλά θα ήθελα να ήμουν πιο εκκεντρική αν μπορούσα. Πολλές φορές απλά δεν έχω την ευκαιρία»

Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού | iefimerida.gr 0

Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ