Ο άτακτος μικρός πρίγκιπας, Χάρι έχει βεβαρημένο ιστορικό με ατασθαλίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο άτακτος μικρός πρίγκιπας, Χάρι έχει βεβαρημένο ιστορικό με ατασθαλίες [εικόνες]

Ο άτακτος μικρός πρίγκιπας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τελειωμό οι αταξίες του νεαρού πρίγκιπα Χάρι,ο οποίος προκάλεσε καινούριο πονοκέφαλο στο παλάτι με τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν απο το σεξουαλικό όργιο στο οποίο συμμετείχε στο Λας Βέγκας. Φαίνεται όμως ότι ο μικρός πρίγκιπας ήταν ανέκαθεν επιρρεπής στις σκανταλιές, αφού είχε δώσει τα πρώτα δείγματα απο πολύ νωρίς και το ιστορικό με τις σκανταλιές του είναι μακροσκελές.

Το 2002, ο ανήλικος ακόμα πρίγκιπας Χάρι , στα 17 του, είχε ήδη πιει αλκόολ (κάτι που απαγορεύεται ρητά στην Αγγλία πριν τα 21) και παραδέχτηκε ότι είχε καπνίσει και κάνναβη, γεγονός που ανάγκασε τον πατέρα του Κάρολο να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Απ'οτι φαίνεται όμως η αποτοξίνωση δεν απέδωσε, αφού δύο χρόνια μετά, το 2004, ο 19χρονος πια, πρίγκιπας Χάρι, βγαίνει μεθυσμένος απο μπαρ του Λονδίνου και ξυλοκοπεί έναν παπαράτσι.

Το 2005 εμφανίζεται σε ένα αποκριάτικο πάρτι και προφανώς δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος, αφού είχε την φαεινή ιδέα να πάει ντυμένος ως Ναζί,με αποτέλεσμα να γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον Βρετανικό Τύπο το αμέσως επόμενο πρωί.

Το 2006 πήγε στρατιώτης και εκεί που όλοι στο παλάτι ελπίζανε ότι με το στρατό θα «πήξει» λίγο το μυαλουδάκι του, ο άσωτος υιός τους διέψευσε και πάλι, αφού εμφανίζεται σε βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο να κάνει υποτιμητικό και ρατσιστικό «χιούμορ» εις βάρος συναδέλφων του.

Εννοείται μέσα στα επόμενα χρόνια, απασχολούσε κατά καιρούς τα μέσα, αφού άλλαζε τις συνοδούς του συχνότερα κι απο τις κάλτσες του και φτάνουμε έτσι στο 2012 να τον δούμε πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο με αδαμιαία περιβολή, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι πρίγκιπας δε γεννιέσαι, γίνεσαι....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ