Απορρίφθηκε η έφεση του Κόντε-Παραμένει η ποινή του 10μηνου αποκλεισμού - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε η έφεση του Κόντε-Παραμένει η ποινή του 10μηνου αποκλεισμού

Scommessopoli
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένει η ποινή αποκλεισμού δέκα μηνών που έχει επιβληθεί στον Αντόνιο Κόντε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «Scommessopoli» με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία, καθώς απορρίφθηκε η έφεσή του από την επιτροπή εφέσεων της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος στην πρώτη του σεζόν οδήγησε αήττητη την Γιουβέντους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν θα μπορεί να κάθεται στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» κατά την διάρκεια των αγώνων σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν και χρέη πρώτου προπονητή θα έχει ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα.

Στον Ιταλό προπονητή επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους επειδή τον Μάιο του 2011 όταν βρισκόταν στον πάγκο της Σιένα, αν και είχε γνώση, δεν ανέφερε τίποτα για την χειραγώγηση των αποτελεσμάτων δύο αγώνων της τότε ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ