Ενόχληση Τσίπρα γιατί ο Γιούνκερ δεν θα τον συναντήσει - iefimerida.gr

Ενόχληση Τσίπρα γιατί ο Γιούνκερ δεν θα τον συναντήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άρνηση του επικεφαλής του Eurogroup να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα προκάλεσε δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου που την αποδίδει σε μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και της τρόικας και κάνει λόγο για ατόπημα.

Το θέμα απασχόλησε την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου συζητήθηκαν επίσης η προσεχής εμφάνιση στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και η πολυγλωσσία που έπληξε εκ νέου το κόμμα τις τελευταίες ημέρες.

Η επίσκεψη Γιούνκερ στην Αθήνα συζητήθηκε εκτενώς στη συνεδρίαση και επισημάνθηκε το γεγονός ότι το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα είχε υποβάλει αίτημα για συνάντηση πριν από μια εβδομάδα στην πρεσβεία του Λουξεμβούργου, που δεν έγινε αποδεκτό. Κάποια στελέχη του ΣΥΝ απέδωσαν την άρνηση του κ. Γιούνκερ να συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβαση της τρόικας και του Πολ Τόμσεν ενώ άλλοι έκαναν λόγο για κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Προφανώς αυτή η συζήτηση δεν θα σταματήσει εδώ διότι στο πρόγραμμα του κ. Γιούνκερ υπάρχει χρόνος και θα μπορούσε να συναντηθεί με τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Γιούνκερ φτάνει στην Αθήνα σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι, μεταβαίνει κατευθείαν στο ξενοδοχείο του στο Καβούρι από όπου θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τις επτάμιση θα μεταβεί στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα του παραθέσει δείπνο ο Αντώνης Σαμαράς παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο επικεφαλής του Eurogroup αναχωρεί από την Αθήνα αύριο το μεσημέρι αλλά στο πρόγραμμά του δεν αναφέρεται ποιές θα είναι οι πρωινές συναντήσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ