Ενημερώνει τον Κ. Παπούλια για το Ζάππειο 2 ο Αντ. Σαμαράς - iefimerida.gr

Ενημερώνει τον Κ. Παπούλια για το Ζάππειο 2 ο Αντ. Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Κάρολο Παπούλια ενημερώνει αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αναφορικά με το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, γνωστό και ως "Ζάππειο 2".

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα επιχειρήσει να πείσει τον Πρώτο Πολίτη της χώρας για το εφικτό του προγράμματός του, αλλά και για το αδιέξοδο του Μνημονίου. Στη ΝΔ, εξάλλου, τις προηγούμενες ημέρες, δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για τις συνεχείς παραινέσεις του Καρόλου Παπούλια στην κατεύθυνση της "εθνικής συνεννόησης", σενάριο που η ΝΔ απορρίπτει διαρρήδην, καίτοι το "Ζάππειο 2" είναι εν πολλοίς συμβατό και με το Μνημόνιο και με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Προσαρμογής.

Ερώτηση προς Παπανδρέου

Την ίδια στιγμή, με το βλέμμα στραμμένο στους "νοικοκυραίους", ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να "σηκώσει" και το θέμα της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας. Για το λόγο αυτό, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και την προσεχή Παρασκευή, στην Ώρα του Πρωθυπουργού, αναμένεται οι δύο αρχηγοί να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ