Εντοπίστηκε στη Λαμία η γιάφκα του 30χρονου φονιά της Πάρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε στη Λαμία η γιάφκα του 30χρονου φονιά της Πάρου [εικόνες]

Εντοπίστηκε στη Λαμία η γιάφκα του 30χρονου φονιά της Πάρου [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες της Αστυνομίας, μετά από εκταταμένες έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν το κρυσφήγετο του 30χρονου Αναστάσιου Θεοφίλου στη Λαμία.

Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται περιφερειακά της Λαμίας και σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, έχουν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις και απαγορεύουν την πρόσβαση σε εκείνο το σημείο περιμένοντας την εξέλιξη των ερευνών από την αντιτρομοκρατική.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει πάρα πολλούς και γρήγορους διεξόδους προς κάθε σημείο και βρίσκεται κοντά στον περιφερειακό της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου βρισκόταν το κρυσφύγετο τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Βάσει των όσων ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην Αστυνομία, το διαμέρισμα το είχε ενοικιάσει αρχικά άλλο άτομο, το οποίο είχε συστηθεί μόνο με το μικρό του όνομα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη και του ανέφερε ότι ο ίδιος θα εγκαταλείψει το διαμέρισμα, ωστόσο, θα μείνει σε αυτό ένας φίλος του φοιτητής.

Οπως εξήγησε στις αρχές ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο Αναστάσιος Θεοφίλου, εμφανιζόταν μια με δύο φορές το μήνα στο διαμέρισμα, ωστόσο ήταν πολύ τυπικός στην καταβολή του ενοικίου το ύψους του οποίου ανερχόταν στα 260 ευρώ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την ενοικίαση του σπιτιού είχαν δοθεί πλαστά στοιχεία.

Από τη δική της πλευρά, η αστυνομία επισημαίνει πως πρόκειται για «υπόθεση που χειρίζεται η Αντιτρομοκρατική».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Χρήστος Μανούρας είπε πως ο δράστης σχεδίαζε να χτυπήσει την Εθνική Τράπεζα στη Λαμία. Μάλιστα, είχε μεταβεί στις 16 Αυγούστου με τρένο του ΟΣΕ στη Λαμία μέσω Λιανοκλαδίου και επέστρεψε δύο ημέρες αργότερα. Εκεί κατά τη διαμονή του παρακολουθούσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Μάλιστα για να μην κινήσει υποψίες, ο Θεοφίλου είχε προσαρμόσει βιντεοκάμερα στη σέλα ποδηλάτου προκειμένου να καταγράφει ανενόχλητος τις κινήσεις έξω από την τραπεζα και τους γύρω δρόμους.

Εντοπίστηκε στη Λαμία η γιάφκα του 30χρονου φονιά της Πάρου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφίες: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ