Δύο εκ. δολάρια δίνει η Google σε όποιον χακέψει το Chrome - iefimerida.gr

Δύο εκ. δολάρια δίνει η Google σε όποιον χακέψει το Chrome

Δύο εκ. δολάρια δίνει η Google σε όποιον χακέψει το Chrome
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το συνέδριο Hack In The Box, που θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στη Μαλαισία η Google ξεκινά διαγωνισμό και προσφέρει στους νικητές έπαθλα συνολικής άξιας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο συμμετέχοντες θα πρέπει χρησιμοποιήσουν τον ίδιο τον κώδικα του Chrome για να με σκοπόπ να χακέψουν τον δημοφιλή browser, όποιος τα καταφέρει θα κερδίσει 60.000 δολάρια. Επιπλέον όποιος το κάνει με χρήση κάποιου webkit ή του kernel των Windows, κερδίζει 50.000 δολάρια ενώ η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον browser μέσω Flash ή drivers, κερδίζει 40.000 δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες η Google, είχε προσφέρει συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια, σε όσους κατάφερναν να hackάρουν με διάφορους τρόπους, τον δημοφιλή browser της, Chrome.

Επαθκλο πάντως υπάρχει και για τους... ηττημένους, αφού η Google σκοπεύει να βραβεύσει και τις μη επιτυχημένες προσπάθειες που θα προσφέρουν στην εταιρεία χρήσιμες γνώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ