Κεδίκογλου: «Ο φοροφυγάς δεν κλέβει από ξένο κορβανά, κλέβει από όλους μας» - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Ο φοροφυγάς δεν κλέβει από ξένο κορβανά, κλέβει από όλους μας»

Κεδίκογλου: «Ο φοροφυγάς δεν κλέβει από ξένο κορβανά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση της κυβέρνησης να τηρήσει την εφαρμογή του νόμου για την πάταξη της φοροδιαφυγής προς κάθε κατεύθυνση επανελαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα γεγονότα της Υδρας.

Ο κ.Κεδίκογλου μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε κατεύθυνση απο όπου και αν προέρχεται η φοροδιαφυγή, καθώς τέτοια συμπεριφορά «ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία είναι όχι απλά αντικοινωνική αλλά εχθρική προς την κοινωνία, κλέβεις από τον διπλανό σου και κάτι που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι ο φοροφυγάς δεν κλέβει από κάποιο ξένο κορβανά, κλέβει από όλους μας».

Παράλληλα επεσήμανε πως το περιστατικό έκανε ζημιά στην εικόνα της χώρας ενόψει και των συναντήσεων του πρωθυπουργού εντός της εβδομάδας τόνισε: «Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή διαφήμιση. Νομίζω όμως ότι έχει γίνει σε όλους αντιληπτό και η ζημιά που έγινε και στο ίδιο το νησί γιατί άκουσα την πρόεδρο των ξενοδόχων να περηφανεύεται ότι είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς των ξένων τουριστών και μάλιστα των τουριστών υψηλής ποιότητας. Είναι δυνατόν η Ύδρα να δίνει ένα τέτοιο παράδειγμα;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ