Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς τρέχει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωθυπουργού της δραχμής - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς τρέχει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωθυπουργού της δραχμής

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς τρέχει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωθυπουργού της δραχμή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπονομευμένο εξ΄αρχής» χαρακτηρίζει το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά σε Βερολίνο και Παρίσι, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας τον, ακόμη, ότι ετοιμάζεται να συναντήσει την ανώτερη ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία «ως ικέτης και όχι ως εκφραστής των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας».

Σε δήλωσή του με αφορμή το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ευρώπη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «επικεφαλής της Τρόικα εσωτερικού», αναφέρει ότι το εν λόγω ταξίδι είναι υπονομευμένο εξ' αρχής και προσθέτει ότι ο Αντώνης Σαμαράς, αφού προηγουμένως αγνόησε το καταδικαστικό μήνυμα των εκλογών απέναντι στο Μνημόνιο, ξεγελώντας τον ελληνικό λαό πως δήθεν επιδιώκει την επαναδιαπραγμάτευση, έκανε τα πάντα για να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας πως δεν διαπραγματεύεται και δεν διεκδικεί τίποτα.

Μάλιστα, ο Πάνος Σκουρλέτης υπογραμμίζει πως «η επιδιωκόμενη επιμήκυνση του Μνημονίου είναι σαν τον κρεμασμένο που ζητά περισσότερο σκοινί για να κρεμαστεί», ενώ εκτιμά πως η επιμήκυνση ισοδυναμεί με παράταση της ύφεσης και των ολέθριων επιπτώσεών της στην κοινωνία.

«Είναι απολύτως βέβαιο πως ο κ. Σαμαράς δεν διαθέτει ένα διαφορετικό σχέδιο από τους δανειστές απέναντι στην κρίση. Ολοταχώς βαδίζει για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωθυπουργού της χρεοκοπίας και της δραχμής», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ