Κάουντερ: Δεν υπάρχει περιθώριο ελιγμών για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Κάουντερ: Δεν υπάρχει περιθώριο ελιγμών για την Ελλάδα

kaoynter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει περιθώριο ελιγμών» για την Ελλάδα, προειδοποιεί ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών, της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, Φόλκερ Κάουντερ.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ο κ. Κάουντερ δήλωσε ότι «οι Ελληνες πρέπει να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα. Δεν υπάρχει περιθώριο ελιγμών, ούτε όσον αφορά τον χρόνο, ούτε την ουσία».

«Σε διαφορετική περίπτωση θα πρόκειται για μία ακόμη συμφωνία που δεν θα έχουν σεβαστεί. Αυτό ακριβώς μας οδήγησε στην κρίση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Κάουντερ πάντως επανέλαβε ότι η Ευρώπη πρέπει να προσπαθήσει να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, όμως υπογράμμισε ότι η έκθεση της Τρόικα θα είναι η βάση για τις μελλοντικές αποφάσεις.

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να παραμείνουμε ενωμένοι. Όταν εμφανίζονται οι πρώτες δυσκολίες δεν πετάς τα παιδιά από το σπίτι. Θα περιμένω να δω τι θα πει η Τρόικα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ