ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρως υποταγμένος στους δανειστές ο Αντώνης Σαμαράς - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρως υποταγμένος στους δανειστές ο Αντώνης Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρως υποταγμένος στους δανειστές ο Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η συνέχιση της ίδιας μνημονιακής πολιτικής τον εμποδίζει από το να διεκδικήσει κάτι διαφορετικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ, παράλληλα, αποδεικνύει ότι είναι πλήρως υποταγμένος στους δανειστές.

Μάλιστα, ενόψει των συναντήσεων που θα έχει ο πρωθυπουργός με την γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει: «Ο κ. Σαμαράς, όντας δογματικά προσηλωμένος στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική που απορρέει από το μνημόνιο, αδυνατεί να διεκδικήσει κάτι διαφορετικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

«Η συνέχιση άλλωστε της ίδιας μνημονιακής πολιτικής που έχει σε πρώτο πλάνο την περικοπή μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών καθώς και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου αποδεικνύει ότι είναι πλήρως υποταγμένος στους δανειστές», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και καταλήγει λέγοντας: «Οσο δεν λαμβάνονται μέτρα που θα ανατρέπουν τον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης λογικής, στη βάση της οποίας διαμορφώθηκε η Ευρωζώνη, η κρίση θα βαθαίνει με βαριές συνέπειες όχι μόνο για τον ελληνικό λαό, αλλά για το σύνολο των ευρωπαϊκών λαών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ