Συνελήφθη Πολωνός για το άγριο έγκλημα των δύο αλλοδαπών στα Σεπόλια - iefimerida.gr

Συνελήφθη Πολωνός για το άγριο έγκλημα των δύο αλλοδαπών στα Σεπόλια

Συνελήφθη Πολωνός για το άγριο έγκλημα των δύο αλλοδαπών στα Σεπόλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Πολωνός, κατηγορούμενος για το διπλή άγρια δολοφονία των μεταναστών τον Δεκαπενταύγουστο στο κέντρο της Αθήνας, στα Σεπόλια, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι της περιοχής των Σεπολίων, στην οδό Αγίου Μελετίου, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα όταν βλέποντας αίμα σε έναν κάδο απορριμάτων, σήκωσαν το καπάκι και αντίκρισαν μέσα σε αυτόν έναν άντρα, νεκρό, με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα μέσα στον κάδο και συγκεκριμένα σε ισόγειο διαμέρισμα κοντινής πολυκατοικίας υπήρχε ακόμη ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί το ανακάλυψαν αφού αντιλήφθηκαν ότι η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και τότε μπήκαν στο διαμέρισμα για έρευνα.

Ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, απέκλεισαν το δρόμο, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος προσπάθησε να διασαφηνίσει τα αίτια και την ώρα θανάτου των δύο αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ