Αναποφάσιστος για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς - iefimerida.gr

Αναποφάσιστος για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς

Ολα ανοικτά από τον Κέβιν Μιραλάς όσον αφορά το μέλλον του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του σε βρετανικό ΜΜΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Εβερτον και της Αρσεναλ για την απόκτησή του, όμως άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμη και να παραμείνει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Ο Βέλγος επιθετικός μιλώντας στο «Skysports» τόνισε πως θέλει να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα και για αυτό τον λόγο έχει μία μικρή προτίμηση να συνεχίσει την καριέρα του στην Εβερτον. «Είναι πιθανό να πάω στην Εβερτον, είναι πιθανό να πάω στην Αρσεναλ, δεν γνωρίζω ακόμα. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα πάρουμε μία καλή απόφαση για μένα, όπως είναι σημαντικό να μιλήσω και με την οικογένειά μου», τόνισε αρχικώς ο 25χρονος επιθετικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είναι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Premier League, όμως το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα. Είναι λίγο καλύτερη για μένα η προοπτική της Έβερτον. Είναι μια καλή ομάδα (Εβερτον) και αποτελεί καλή ευκαιρία για μένα, επειδή εκεί παίζει και ο Μαρουάν Φελαϊνί που είναι φίλος μου, όμως δεν ξέρω. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην Premier League ή θα μείνω στη Super League της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ