Παπούλιας: Θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Παπούλιας: Θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό λαό

Παπούλιας: Θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα ελπίδας για την υπέρβαση της κρίσης, απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας. Είχε προηγηθεί μικρής έκτασης επεισόδιο όταν κατά την άφιξή του στην εκκλησία τον αποδοκίμασε ένας συνταξιούχος που βρισκόταν στο χώρο.

«Είναι μια μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας. Είναι μια ημέρα πίστης και ελπίδας ότι ενωμένοι όλοι μας θα ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας.

Κατά την άφιξή του στον Ιερό Ναό, προκλήθηκε μικρής έκτασης επεισόδιο και μικροένταση, όταν συνταξιούχος πυροσβέστης αποδοκίμασετ ον κ. Παπούλια. Μάλιστα, οι άνδρες της Αστυνομίας χρειάστηκε να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε γρήγορα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου στην αποδοκιμασία, παρακολούθησε κανονικά τη λειτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ