Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook ενώ ξεσαλώνει ημίγυμνος... [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook ενώ ξεσαλώνει ημίγυμνος... [εικόνα]

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook ενώ ξεσαλώνει ημίγυμνος... [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες που δείχνουν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook, τύφλα στο μεθύσι και ημίγυμνο κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρω του διαδικτύου.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φαίνεται ότι έπεσε θύμα του ίδιου του «παιδιού του», αφού λέγεται πως η πρώτη ανάρτηση της επίμαχης φωτογραφίας έγινε από άγνωστο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τη βρήκε στο Facebook.

Οπως γράφει το tlife.gr, «ψιθυρίζεται» ότι η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε κατά λάθος από τον φίλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Αντριου Μποσγουορθ, ο οποίος μόλις κατάλαβε την τεραστίων διαστάσεων γκάφα που έκανε έσπευσε να τη διαγράψει. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, το κακό είχε ήδη γίνει... αφού κάποιος πρόλαβε και την αποθήκευσε και στη συνέχεια τη ξαναδιέρρευσε στο ίντερνετ από όπου με ταχύτατους ρυθμούς αναπαράχθηκε από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην επίμαχη φωτογραφία, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος πρόσφατα ντύθηκε γαμπρός, φαίνεται να διασκεδάζει έξαλλα με τους φίλους του, γδυτός από τη μέση και πάνω...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ