Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Ονο ήταν εθισμένοι στην ηρωίνη - iefimerida.gr

Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Ονο ήταν εθισμένοι στην ηρωίνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O άνθρωπος που έζησε με τον Τζον Λένον και τη Γιόκο Ονο για τέσσερα χρόνια, ο Νταν Ρίχτερ, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του θρυλικού ζευγαριού μέσα από το βιβλίο του «The dream is over».

«Ημουν εθισμένος στην ηρωίνη. Τη χρειαζόμουν κάθε μέρα. Τώρα είχα να φροντίζω και για την ηρωίνη του Τζον και της Γιόκο. Κάθε μέρα έπαιρνα το τρένο και πήγαινα στο Λονδίνο για να βρω για εμένα και για εκείνους" γράφει στο βιβλίο του» γράφει ο Ρίχτερ.

Ηταν ο οικονόμος τους. Ο άνθρωπος που φρόντιζε να ικανοποιεί τις επιθυμίες τους. Από τις απλές, όσες είχαν σχέση με τα θέματα του σπιτιού, μέχρι και την ανάγκη τους για ναρκωτικά.

«Εζησα με τη Γιόκο και τον Λένον για τέσσερα χρόνια. Ημουν μάρτυρας του μεγάλου έρωτά τους και της διάλυσης των Beatles. Τους περιτριγύριζαν αστέρες, τσαρλατάνοι, πολιτικοί, συκοφάντες, δικηγόροι και χίπις. Ηταν ο καιρός της απόλυτης ελευθερίας. Ολα άλλαζαν. Ο κόσμος γύριζε ανάποδα και πάλι απ' την αρχή και όλα αυτά στο ρυθμό του rock n' roll» γράφει ενώ αναφέρεται και στο ρόλο που έπαιξε η Ονο στη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ