Τα κινητά τηλέφωνα το «κλειδί» για τη σύλληψη των δολοφόνων της Πάρου - iefimerida.gr

Τα κινητά τηλέφωνα το «κλειδί» για τη σύλληψη των δολοφόνων της Πάρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειδικά μηχανήματα οι αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα από τα ...κινητά τους τηλέφωνα τους δολοφόνους που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο ταξιτζή μετά την ληστεία που έκαναν σε υποκατάστημα τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν χρησιμοποίησαν κινητά τηλέφωνα και ήρθαν σε επαφή με άλλους συνδέσμους καθώς το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν δύο φορές και μάλιστα να σκοτώσουν έναν άνθρωπο ίσως τους άλλαξε τα σχέδια.

Παράλληλα, ερευνούν όλη τη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο μέχρι τη θέση Αμπελάς μήπως υπάρχει κάποια κάμερα που κατέγραψε τις κινήσεις τους χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΟΙ έρευνες προς το παρόν στην Πάρο παραμένουν άκαρπες αλλά ούτε και στη γειτονική Νάξο εντοπίστηκε κάτι περίεργο παρά τις έρευνες σε δεκάδες ταχύπλοα σκάφη ενώ ακόμη και η περίπτωση τριών αλλοδαπών και ενός Έλληνα που ελέγχθησαν αποδείχθηκε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Όλα δείχνουν πως ενδεχομένως η συμμορία διαθέτει γιάφκα στην περιοχή όπου και έχουν λουφάξει μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος και να χαλαρώσουν οι έλεγχοι από τους δεκάδες αστυνομικούς που έχουν μεταβεί στο νησί, αφού τόσο στο λιμάνι της Παροικιάς και στο αεροδρόμιο της Πάρου οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ