Μπορεί και να βρέξει - Θα δροσίσει, πάντως, σίγουρα το τριήμερο - iefimerida.gr

Μπορεί και να βρέξει - Θα δροσίσει, πάντως, σίγουρα το τριήμερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει ο καιρός αφού απο σήμερα Παρασκευή θα παρατηρηθεί σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας, ενώ θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Στην Αττική, αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχών στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 25 ως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια, η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και τα φαινόμενα ίσως είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις στα βόρεια που θα αυξηθούν από τις μεσημβρινές ώρες και θα βρέξει στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι επίσης φθινοπωρινός με πτώση της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα, Στην Ανατολική Θεσσαλία -και μετά το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές- θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα μείνουν για μία ακόμα φορά ανεπηρρέαστες απο τη κλιματική αλλαγή, αφού θα σημειωθούν μόνο λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ