Νέος άγριος καυγάς Αλαφούζου - Μαρινάκη μέσω Τwitter και sms - iefimerida.gr

Νέος άγριος καυγάς Αλαφούζου - Μαρινάκη μέσω Τwitter και sms

Νέος άγριος καυγάς Αλαφούζου - Μαρινάκη μέσω Τwitter και sms
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της “Παναθηναικής Συμμαχίας” και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου και του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αρχη έγινε όταν ο κ. Αλαφούζος έγραψε στο Τwitter τα εξής μηνύματα:

Εμείς της Παναθηναϊκής συμμαχίας προειδοποιούμε ότι θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για να αποτρέψουμε νέα σήμαδεμένα πρωταθλήματα !»

Σήμερα άρχισε ο δανεισμός των παικτών του οσφπ στις θυγατρικές Ατρόμητος και Γιάννενα . Δημιουργείται πάλι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας !»

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η αντίδραση του κ. Μαρινάκη ο οποίος όπως γράφει το site parapolitika το οποίο εκφράζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός , έστειλε απευθείας γραπτό μήνυμα στον εμπνευστή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας: «Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου γρήγορα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς», ανέφερε σε αυτό.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα δοθεί συνέχεια στο θέμα. Πάντως γινόταν λόγος για άγνοια των κανονισμών του ποδοσφαίρου από τον Γιάννη Αλαφούζο. Παράλληλα, τόνιζαν πως δανεικός παραχωρήθηκε μόνο ο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, ενώ ο Νικλητσιώτης μετακόμισε στον ΠΑΣ ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ