Ζήτησε συγγνώμη αλλά προφυλακίστηκε ο βιαστής της Πάρου - iefimerida.gr

Ζήτησε συγγνώμη αλλά προφυλακίστηκε ο βιαστής της Πάρου

Ζήτησε συγνώμη αλλά προφυλακίστηκε ο βιαστής της Πάρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Πακιστανού που κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ στη Πάρο. O ίδιος, αν και δήλωσε μεταμέλεια, κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, βιασμού και παράνομης εργασίας.

Στη διάρκεια της απολογίας του, δε ζήτησε κανένα ελαφρυντικό και εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετανιωμένος για τις πράξεις του, ζητώντας συγνώμη απο την οικογένεια της 15χρονης, ενω επεσήμανε ότι η πραγματική ημερομηνία γέννησής του είναι το 1993, δηλαδή είναι μόλις 19 χρονών και όχι 21 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Οι άνδρες της αστυνομίας τον μετέφεραν στο δικαστικό μέγαρο φορώντας του κουκούλα και αλεξίσφαιρο, ενώ έξω απο το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της Χρυσής Αυγής και πλήθος κατοίκων της Σύρου για να τον αποδοκιμάσουν.

Για την υπεράσπισή του ορίστηκε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου, αφού όλοι οι άλλοι αυτεπάγγελτοι δικηγόροι που είχαν οριστεί για την υπόθεση αρνήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ