Υπόνοιες από πρώην στέλεχος της FIFA για το Ελλάδα-Νιγηρία στο Μουντιάλ του 2010 - iefimerida.gr

Υπόνοιες από πρώην στέλεχος της FIFA για το Ελλάδα-Νιγηρία στο Μουντιάλ του 2010

Υπόνοιες από πρώην στέλεχος της FIFA για το Ελλάδα-Νιγηρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην επικεφαλής ασφαλείας της FIFA, Κρις Ιτον με δηλώσεις του στο βρετανικό κανάλι «Channel 4» υποστήριξε πως ο αγώνας της Ελλάδας με αντίπαλο τη Νιγηρία στο Μουντιάλ του 2010 βρίσκεται υπό έρευνα από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Ιτον υποστήριξε πως η FIFA θεωρεί πως ο προ διετίας αγώνας της Εθνικής ομάδας στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής είναι ύποπτος, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η αποβολή του Σάνι Καϊτα στο 33ο λεπτό του παιχνιδιού μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Βασίλη Τοροσίδη να ήταν αποτέλεσμα χρηματισμού.

Σύμφωνα με τον Ίτον, η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, παρά το γεγονός πως η FIFA δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο σε σχετική ερώτηση του Channel 4. Το βρετανικό κανάλι έθεσε το ζήτημα και στον εκπρόσωπο του Νιγηριανού άσου, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ