Πυρετός στην Ευρώπη -Σήμερα κληρώνει το Ευρω-λαχείο με έπαθλο 190 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Πυρετός στην Ευρώπη -Σήμερα κληρώνει το Ευρω-λαχείο με έπαθλο 190 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες εκατομμύρια παίκτες από εννιά ευρωπαϊκές χώρες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν απόψε το αστρονομικό ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από 13 κληρώσεις, χωρίς τυχερό. Αν δεν ευρεθεί τυχερός και απόψε, η κλήρωση θα επαναληφθεί την Παρασκευή.

Το ποσόν του ευρω-λαχείου φέρνει ίλιγγο. Η Euro Millions προτείνει σήμερα 190 εκατομμύρια ευρώ και ο ευρωπαικός Τύπος έχει πάρει φωτιά.

Ακόμη και 2 ευρώ ελάχιστο ποντάρισμα αρκεί, με όρο να υποδείξει κανείς επτά σωστά νούμερα (πέντε σε μια επιλογή από 50 αριθμούς και ένα σε μια επιλογή από 11 αριθμούς) ώστε να έχει 1 ελπίδα σε 116 531 800 προκειμένου να βάλει στην τσέπη τα 190 εκατομμύρια.

Απόψε το βράδυ δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα περιμένουν τα αποτελέσματα της Euro Millions σε εννέα χώρες της Ευρώπης: Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ελβετία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Αυστρία αγωνιούν για τα αποτελέσματα αυτής της ευρωπαικής λοταρίας.

Η τελευταία κλήρωση έγινε στις 12 Ιουλίου 2011 και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Μεγάλη Βρετανία κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 188 εκατομμυρίων ευρώ που θεωρήθηκε ποσό-ρεκόρ για την Euro Milions. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν βρίσκεται μεταξύ των τυχερών χωρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ