Κουβέλης: Οι αποκρατικοποιήσεις να γίνουν για το συμφέρον των πολιτών - iefimerida.gr

Κουβέλης: Οι αποκρατικοποιήσεις να γίνουν για το συμφέρον των πολιτών

Κουβέλης: Οι αποκρατικοποιήσεις να γίνουν για το συμφέρον των πολιτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το μέλλον των αποκρατικοποιήσεων οι οποίες συζητήθηκαν κατά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μίλησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

«Αποφασίσαμε η όποια αποκρατικοποίηση να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, θέσεις εργασίας, ουσιαστικές επενδύσεις και προφανώς να γίνει με κανόνες και όρους νομιμότητας και διεθνούς διαφάνειας», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης επιπλέον τόνισε πως δεν υπήρξε εξειδίκευση αλλά μία πρώτη ενημέρωση και σημείωσε πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας κατάλογος επιχειρήσεων προς αποκρατικοποίηση.

«Δεν είχαμε καμία συζήτηση για ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο ετοιμάζει την έκθεσή του προς την τρόικα και θα ενημερωθούμε το αμέσως προσεχές διάστημα», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ