Δικαστήριο «κούρεψε» χρέος άνεργου δανειολήπτη κατά 92,46% - iefimerida.gr

Δικαστήριο «κούρεψε» χρέος άνεργου δανειολήπτη κατά 92,46%

Δικαστήριο «Κούρεψε» χρέος άνεργου δανειολήπτη κατά 92
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρέος ενός δανειολήπτη κατά 92,46% «κούρεψε» το Ειρηνοδικείο Χανίων σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Πρόκειται, σύμφωνα με το flashnews.gr, για άνεργο οικογενειάρχη με περιουσιακά στοιχεία, αρκετά αγροτεμάχια, ο οποίος κατέχει την συγκυριότητα του 25% εξ αυτών τα οποία έκρινε το δικαστήριο πως δεν είναι πρόσφορα για εκποίηση, καθώς δεν θα προκαλέσουν αγοραστικό ενδιαφέρον, αλλά ούτε εκποιώντας τα θα αποφέρουν κάποιο αξιόλογο τίμημα, για ικανοποίηση των πιστωτών του.

Ο καταναλωτής συγκεκριμένα είδε τελικά το χρέος του να κουρεύεται κατά 72.682,48 ευρώ και πλέον καλείται να πληρώσει για τέσσερα χρόνια, προς όλες τις τράπεζες, το συνολικό ποσό των 551,04 ευρώ, με μηνιαία δόση 11,48 ευρώ διανεμόμενο αναλογικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ