Η Νάταλι Πόρτμαν παντρεύτηκε και το γιόρτασε με γυμνή φωτογράφηση για τον Dior [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νάταλι Πόρτμαν παντρεύτηκε και το γιόρτασε με γυμνή φωτογράφηση για τον Dior [εικόνες]

 Η Νάταλι Πόρτμαν παντρεύτηκε και το γιόρτασε με γυμνή φωτογράφηση για τον Dior
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σέξι αλλά καθόλου πρόστυχη είναι η νέα φωτογράφηση που έκανε η Νάταλι Πόρτμαν για την προώθηση νέας σειράς καλλυντικών του οίκου Dior.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν για την προώθηση προϊόντων του οίκου, φωτογραφήθηκε από τον Μάριο Σορέντι χωρίς ίχνος ρούχου, για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της σειράς καλλυντικών Diorskin nude.

Πάντως, η συγκεκριμένη φωτογράφηση μάλλον θα ρίξει αλάτι στις πληγές που προκάλεσε στους άντρες θαυμαστές της η είδηση ότι πλέον η ηθοποιός ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων. Η πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Κύκνου» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπέντζαμιν Μάιλπιεντ, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, το περασμένο Σάββατο, σε μια σεμνή τελετή, μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και παπαράτσι.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ