Νέα επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην Αθήνα - iefimerida.gr

Νέα επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν στο ευρύτερο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στις περιοχές γύρω από την πλατεία Ομονοίας, στο Μοναστηράκι και στην Βάθη, καθώς και στην πλατεία Λαυρίου, στο Πεδίον του 'Αρεως.

Χθες περισσότεροι από έξι χιλιάδες μη νόμιμοι μετανάστες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς»σύμφωνα με τα αποτελέσματα που κοινοποίησε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας , που πραγματοποιήθηκε, στο ευρύτερο κέντρο της πρωτεύουσας για την απομάκρυνση των μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, προσήχθησαν 4.900 αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ατττικής, συνελήφθησαν 1.130 αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα ενώ πραγματοποιήθηκαν πενήντα δύο κατ' οίκον έρευνες, παρουσία εννέα εισαγγελικών λειτουργών.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης θα συνεχίζονται καθημερινά, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ