Το Facebook θα δημοσιεύει τις ιστορίες των χρηστών του στο Facebook Stories - iefimerida.gr

Το Facebook θα δημοσιεύει τις ιστορίες των χρηστών του στο Facebook Stories

Το Facebook θα δημοσιεύει τις ιστορίες των χρηστών του στο Facebook Stories
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε το Facebook, προκειμένου να καταγράψει τις ιστορίες από τη ζωή των χρηστών του. Πρόκειται για το Facebook Stories και στόχος του είναι να προβάλλει αξιόλογες, συγκινητικές αλλά και περίεργες ιστορίες από τις εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών.

Η σελίδα θα επιλέγει ανά μήνα και μια διαφορετική ιστορία ενώ θα εμπλουτιστεί με προτάσεις βιβλίων και μουσικής σχετιζόμενες πάντα με την ιστορία του μήνα καθώς και ιστορίες από το περιοδικό The New Yorker.

Το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία το Facebook παραμένει ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά η δημιουργία του ψηφιακού αυτού περιοδικού, αν τελικά αποδειχτεί ότι ενδιαφέρει το κοινό, ίσως αποτελέσει τη βάση για επιπλέον υπηρεσίες που θα μπορούσε να αναπτύξει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ