Eπιχειρηματίας ξεψύχησε μπροστά από αστυνομικό τμήμα στoν Πύργο - iefimerida.gr

Eπιχειρηματίας ξεψύχησε μπροστά από αστυνομικό τμήμα στoν Πύργο

Eπιχειρηματίας ξεψύχησε μπροστά από αστυνομικό τμήμα στην Ηλεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πύργο όταν γνωστός επιχειρηματίας του νομού Ηλείας, άφησε την τελευταία του πνοή στο κατώφλι του αστυνομικού τμήματος της πόλης.

Ο άτυχος επιχειρηματίας κατάφερε να φτάσει μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος. Όταν αυτός τον χαιρέτησε και του ζήτησε τον λόγο για τον οποίον ήθελε να περάσει στον αξιωματικό υπηρεσίας, ο 62χρονος επιχειρηματίας, έχασε το χρώμα του, γονάτισε και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο σκοπός κάλεσε συναδέλφους τους στην πύλη οι οποίοι έσπευσαν για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον ανήμπορο άνδρα. Του έκαναν μαλάξεις μέχρι την στιγμή που έφτασε το ασθενοφόρο. Το πρωτόκολλο ανάνηψης συνεχίστηκε και μέσα στο ασθενοφόρο, αλλά και αργότερα στο πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Πύργου, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ