Τι απαντά στον Σαμαρά ο Νικολόπουλος για τη διαγραφή του από τη ΝΔ - iefimerida.gr

Τι απαντά στον Σαμαρά ο Νικολόπουλος για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Τι απαντά στον Σαμαρά ο Νικολόπουλος για τη διαγραφή του από τη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση μετά την διαγραφή του από τη ΝΔ εξέδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά και κάνοντας λόγο για αλλαγή θέσεων από την πλευρά της ηγεσίας του κόμματος μετά την ανάληψη της εξουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νικολόπουλου έχει ως εξής:

«Οι στίχοι ενός παραδοσιακού τραγουδιού, που ήρθε στο μυαλό μου καθώς ήταν το αγαπημένο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, υπήρξε η αφορμή της διαγραφής μου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, την οποία πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης.

Η αιτία όμως ήταν άλλη. Η καθαρή και ξάστερη πολιτική μου θέση, αυτή που με σθένος υπερασπίστηκα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και ενώπιον του λαού στις πρόσφατες εκλογές και από την οποία ουδέποτε μετακινήθηκα, παραιτούμενος ακόμα και από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας.

Η διαγραφή μου αποτελεί ένα ακόμα μήνυμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ότι, τώρα που άλλαξαν οι ρόλοι και φτάσαμε μέχρι την εξουσία, άλλαξαν και οι θέσεις. Ότι οφείλουν όλοι να ξεχάσουν την «άμεση επαναδιαπραγμάτευση» και το σθεναρό «όχι σε νέα μέτρα ύφεσης και φτώχιας εις βάρος του λαού», που πρώτος ο Αντώνης Σαμαράς διαλαλούσε προεκλογικά

Η διαγραφή μου είναι ένα σιωπητήριο άγγελμα προς τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι το «τότε» δεν είναι «τώρα» και πως για μία ακόμα φορά, ο λαός μας θα πρέπει να υποστεί την ανακολουθία έργων και πράξεων μίας κυβέρνησης.

Είναι προφανές λοιπόν, πως το... tweet ήταν μόνον η αφορμή.

Το ξέρω πως έγινα πολύ δυσάρεστος, όταν με πολύ ξεκάθαρο και έντιμο πολιτικό λόγο εγκατέλειψα την θέση του Υφυπουργού. Το ξέρω πως έγινα ακόμα πιο δυσάρεστος όταν όλη η λάσπη που προσπάθησαν να μου εκτοξεύσουν δεν έπιασε πουθενά και όταν αντελήφθησαν, πως πίσω από το Νικολόπουλο δεν υπάρχει τίποτα «κακό» και τίποτα «περίεργο», παρά μόνο η αποφασιστικότητα ενός έμπειρου πολιτικού, που επί 38 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και τιμή την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, να παραμείνει πιστός και αληθινός απέναντι σε όσα και ο ίδιος προεκλογικά δεσμευόταν απέναντι στον λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ