Τον πλήρη εξοπλισμό σε 40 αστυνομικούς έκανε δωρεά το ίδρυμα Νικόλας Δ. Πατέρας - iefimerida.gr

Τον πλήρη εξοπλισμό σε 40 αστυνομικούς έκανε δωρεά το ίδρυμα Νικόλας Δ. Πατέρας

Τον πλήρη εξοπλισμό σε 40 αστυνομικούς έκανε δωρεά το ίδρυμα Νικόλας Δ. Πατέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δαπάνες για τον πλήρη εξοπλισμό για 40 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ανέλαβε το Διοικητικό Συμβουλίο του Ιδρύματος «Νικόλας Δ. Πατέρας», στην μνήμη των δυο αστυνομικών, Νικολάου Πιτερού και Αθανασίου Τριμπόνια.

Ο Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Σώματος, προς το Ίδρυμα, το οποίο ανέλαβε να εξοπλίσει τους 40 αστυνομικούς με κράνη μοτοσυκλέτας, αλεξίσφαιρα γιλέκα, μπότες, επιχειρησιακές στολές και εξαρτήσεις κ.λπ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Νικόλας Δ. Πατέρας τόνισε ότι η δωρεά αυτή γίνεται στη μνήμη των δυο αστυνομικών Νικολάου Πιτερού και Αθανασίου Τριμπόνια και εξέφρασε στις οικογένειες τους και στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια των δυο ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επεσήμανε ότι: «πρωτοβουλίες, όπως αυτή του Ιδρύματος Νικόλας Δ. Πατέρας, επιβεβαιώνουν την ουσιαστική αναγνώριση και την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο, που επιτελεί καθημερινά ο Έλληνας Αστυνομικός για την προστασία των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ