Ο «γαλάζιος» Κοκκινούλης ζητά από το Σαμαρά να γίνει οπλαρχηγός και να πει όχι στην Τρόικα - iefimerida.gr

Ο «γαλάζιος» Κοκκινούλης ζητά από το Σαμαρά να γίνει οπλαρχηγός και να πει όχι στην Τρόικα

Ο γαλάζιος Κοκκινούλης ζητά από το Σαμαρά να γίνει οπλαρχηγός και πει όχι στην Τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφέστατες αιχμές εναντίον όλων όσων αποφάσισαν να «ξεπουλήσουν» την ΑΤΕ άφησε ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης επικεντρώνοντας την κριτική του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα larissanet.gr δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η κυβέρνηση δέχθηκε ισχυρότατες πιέσεις από την Τρόικα. Η Ελλάδα δέχθηκε παρόμοιες πιέσεις πολλές φορές και από τους Γερμανούς και από τους Τούρκους κατά το παρελθόν. Κάποτε όμως οι Ελληνες έλεγαν και «όχι».

Ο αγροτικός κόσμος στηριζόταν σε δυο πυλώνες. Στον ΕΛΓΑ και στην ΑΤΕ. Με το τελευταίο νομοσχέδιο που αφορά τον ΕΛΓΑ τίθεται πλέον εν αμφιβόλω το ποσοστό καλύψεων της αγροτικής παραγωγής.

Η ΑΤΕ ήταν ένας ισχυρός πυλώνας της αγροτικής διαδικασίας. Δυστυχώς αυτοί που κυβερνούν δεν τήρησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και την ξεπούλησαν. Αυτοί θα αναλάβουν και την ευθύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ