651.000 ευρώ πουλήθηκε το Tag Heuer που φορούσε ο Στιβ Μακουίν στο Le Mans - iefimerida.gr

651.000 ευρώ πουλήθηκε το Tag Heuer που φορούσε ο Στιβ Μακουίν στο Le Mans

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μεγαλύτερη τιμή από όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα της δημοπρασίας -στο Καλιφορνέζικο Calabasas Hills- «έπιασε» το θρυλικό Tag Heuer Monaco με το μπλε καντράν που φορούσε ο Στιβ Μακουίν στην ταινία Le Mans.

Πολύ ψηλότερα από ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των ειδικών έφτασε η τιμή πώλησης του θρυλικου χρονογράφου, η εικόνα του οποίου να κοσμεί τον καρπό του Στιβ Μακουίν βοήθησε τον οίκο ρολογιών να γίνει ο αγαπημένος κάθε φαν αγώνων ταχύτητας στον κόσμο.

651.000 ευρώ πουλήθηκε το Tag Heuer που φορούσε ο Στιβ Μακουίν στο Le Mans | iefimerida.gr 0

Από τα υπόλοιπα αντικείμενα της δημοπρασιάς ξεχωρίζουν τα 46,125 δολάρια που πλήρωσε συλλέκτης για ένα διαβατήριο που άνηκε στον Στιβ Μακουίν, τα 86.100 δολάρια που έφεραν τα γυαλιά που φορούσε ο Γκράουτσο Μαρξ στο Μια νύχτα στην όπερα και τα 67.650 δολάρια που «κόστισε» το καπέλο της Βίβιαν Λη από το Όσα Παίρνει ο Άνεμος

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τις τελικές τιμές πώλησης του αντίγραφου του σεναρίου του Νονού που είχε υπογράψει ο Μάρλον Μπράντο (55.000) και της μίνι ρέπλικα διαστημοπλοίου από το Aliens (225.000 δολάρια).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ