Υπόθεση 15χρονης: Χάθηκαν χρόνος και στοιχεία στην παραλία της Πάρου - iefimerida.gr

Υπόθεση 15χρονης: Χάθηκαν χρόνος και στοιχεία στην παραλία της Πάρου

Υπόθεση 15χρονης Χάθηκαν χρόνος και στοιχεία στην παραλία της Πάρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη μαθήτρια στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου. Παράλληλα οι αστυνομικοί παίρνουν βιολογικό υλικό από άτομα που εθεάθησαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου στη συγκεκριμένη παραλία.

Εως τώρα από τα πρώτα πέντε δείγματα που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, κανένα δεν συμπίπτει με το γενετικό υλικό το οποίο βρέθηκε στο σώμα και το μαγιό της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα Νέα την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων, ενώ οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως έγιναν σημαντικά λάθη όταν το κορίτσι βρέθηκε αιμόφυρτο στη βραχώδη περιοχή, αφού η πρώτη αξιολόγηση των ευρημάτων δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ακόμα και ευρήματα.

Παράλληλα άλυτο παραμένει το μυστήριο για το τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της η άτυχη κοπέλα όταν απομακρύνθηκε από την παραλία. Μάλιστα οι αρχές υποστηρίζουν πως η επιλογή του δράστη να πάρει το τηλέφωνο, κάτι που δημιουργεί υποψίες πως η επίθεση ίσως και να ήταν προσχεδιασμένη.

Η κατάσταση της υγείας της 15χρονης παραμένει κρίσιμη με την κοπέλα να βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική του Αττικού νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ