Το στήθος της Γεωργίας Σάλπα σε χαιρετά από το Μεξικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Το στήθος της Γεωργίας Σάλπα σε χαιρετά από το Μεξικό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Γεωργία Σάλπα να χαλαρώνει σε πισίνα στο Cabo, αλλά η τύχη της δουλεύει φουλ. Όχι μόνο οι παραγωγοί του Βρετανικού ριάλιτι I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here παλεύουν εναγωνιώς να την κλείσουν, αλλά οι μανατζέρ της βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με Αμερικάνικο δίκτυο.

Μια κοντή, μελαχρινή κοπέλα, με ωραίο χαμόγελο και ακόμη ωραιότερο φυσικό στήθος. Αυτό που λένε το σέξι της διπλανής πόρτας. Αυτό -συμφωνούν όσοι την έχουν δει από κοντά- είναι η Ελληνοιρλανδέζα που ψηφίστηκε 5η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Το στήθος της Γεωργίας Σάλπα σε χαιρετά από το Μεξικό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αλλά η φωτογένειά της είναι τρομακτική. Και αυτός είναι ο λόγος που ήταν η πιο δημοφιλή παίκτρια στην τελευταία σεζόν του Βρετανικού Big Brother. Γεγονός που την έχει κάνει περιζήτητη ανάμεσα στους παραγωγούς.

Το στήθος της Γεωργίας Σάλπα σε χαιρετά από το Μεξικό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή την στιγμή την υπογραφή της για την νέα σεζόν κυνηγούν τόσο οι παραγωγοί του Βρετανικού ριάλιτι I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here, όσο και ένα αμερικάνικο δίκτυο που θέλει να κάνει ριάλιτι την ζωή της.

Σύμφωνα με την Daily Mirror «Αν οι άνθρωποι με τους οποίους έχει κλεισμένα ραντεβού την εγκρίνουν, μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη σταρ που έχει βγάλει η Ιρλανδία εδώ και δεκαετίες».

Το στήθος της Γεωργίας Σάλπα σε χαιρετά από το Μεξικό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ