Λάγκερφελντ vs Πίπα Μίντλετον: «Δεν μου αρέσει. Πρέπει να δείχνει μόνο το πίσω μέρος της» - iefimerida.gr

Λάγκερφελντ vs Πίπα Μίντλετον: «Δεν μου αρέσει. Πρέπει να δείχνει μόνο το πίσω μέρος της»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οιΑγγλοσάξονες να έχουν φάει μεγάλο κόλημμα με την αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, την οποία αποκαλούν Royal Hotness, αλλά ο Καρλ Λάγκερφελντ βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Και λέει την γνώμη του με τον γνωστό, αξεστό του τρόπο.

«Μου αρέσει η Κέιτ, αυτός ο τύπος της ρομαντικής ομορφιάς. Από την άλλη πλευρά η αδελφή της αγωνίζεται για να την φτάσει. Δεν μου αρέσει καθόλου η φάτσα της Πίππα. Πρέπει να δείχνει μόνο τον κώλο της».

Λάγκερφελντ vs Πίπα Μίντλετον: «Δεν μου αρέσει. Πρέπει να δείχνει μόνο το πίσω μέρος της» | iefimerida.gr 0

Αυτή την άποψη διατύπωσε ο 78χρονος σχεδιαστής, λίγες εβδομάδες μετά την συγνώμη που αναγκάστηκε να πει επειδή αποκάλεσε την Αντέλ χοντρή.

Πάντως το στόμα του δεν στάζει για όλες δηλητήριο. Συγκεκριμένα για την Βικτόρια Μπέκαμ «Δεν υπάρχουν πολλές στον κόσμο που να διαθέτουν τέτοιο κορμί. Και μάλιστα μετά από 4 παιδιά. Είναι πολύ πειθαρχημένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ