Μεϊμαράκης: Την ασφάλεια της Βουλής δεν θα την αναλάβουν security - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Την ασφάλεια της Βουλής δεν θα την αναλάβουν security

Μεϊμαράκης: «Την ασφάλεια της Βουλής δεν θα την αναλάβουν security»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το προεδρείο της Βουλής δεν έχει απασχοληθεί με το θέμα της αλλαγής του πλαισίου ασφαλείας που ισχύει έως τώρα στη Βουλή υποστήριξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει καμία σχετική εισήγηση.

Με αυτή τη δήλωση ο πρόεδρος της Βουλής διαφοροποιήθηκε από την εισήγηση που έκανε η Ελληνική Αστυνομία για αποδέσμευση αστυνομικού προσωπικού και ανάθεσης της προστασίας, εσωτερικά του χώρου του Κοινοβουλίου, σε εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης. Υπενθυμίζεται πάντως πως στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται πως η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ωστόσο μπορεί το Προεδρείο της Βουλής να μην έχει λάβει σχετικές εισηγήσεις από την ΕΛ.ΑΣ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το συνολικό κυβερνητικό πλάνο δεν περιλαμβάνει ριζικές αλλαγές και στην ευρύτερη λειτουργία του κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ