Τσίπρας: Oι τρεις αρχηγοί συναποφασίζουν το άριστο μείγμα της φτώχειας - iefimerida.gr

Τσίπρας: Oι τρεις αρχηγοί συναποφασίζουν το άριστο μείγμα της φτώχειας

Τσίπρας: Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης συναποφασίζουν το άριστο μείγμα της φτώχειας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον των τριών κυβερνητικών κομμάτων εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τους προέδρους τους ότι προσπαθούν να «κρυφτούν ο ένας πίσω από το δάκτυλο του άλλου», τους χαρακτήρισε «τρόϊκα εσωτερικού» και «μοιραία τριανδρία».

Μιλώντα σε συγκέντρωση στην Κατερίνη, ο κ. Τσίπρας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη να «ανακοινώσουν τις περικοπές που έχουν ήδη αποφασίσει».

«Συναποφασίζουν και οι τρεις το άριστο μείγμα της φτώχειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας στους κυβερνητικούς εταίρους ότι πετούν «στο καλάθι των αχρήστων» τις δεσμεύσεις τους, αποδεικνύοντας ότι «η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου που είχαν υποσχεθεί είναι το ισοδύναμο του «λεφτά υπάρχουν» των εκλογών του 2009».

«Δεσμεύτηκαν ότι θα επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο. Και, επιμένοντας στις καταστροφικές πολιτικές του, το μόνο που τελικά θα διαπραγματευτούν θα είναι την επάνοδο της χώρας στη δραχμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε και το ΠΑΣΟΚ, για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και πρώην υπουργός, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ενώ έστρεψε τα πυρά του και εναντίον του κ. Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως «φυσικό αυτουργό του Μνημονίου», ότι «εκτοξεύει φραστικά πυροτεχνήματα» και ότι «απλά σκηνοθετεί την τελευταία πράξη του δράματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ