Όταν ο Μάρλον Μπράντο «αγάπησε» τον Ουόλι Κοξ (εικόνα) - iefimerida.gr

Όταν ο Μάρλον Μπράντο «αγάπησε» τον Ουόλι Κοξ (εικόνα)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χρονικά της ευαγούς κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ θα μπορούσαν κάλλιστα να καταγραφούν με όρους σεξουαλικών συνευρέσεων, οργίων, κερατωμάτων, ανταλλαγών συντρόφων, πεολειχιών και αιδοιολειχιών τουλάχιστον...

Υπάρχει όμως ΕΝΑ συμβάν που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο: η «προσφορά» του Μάρλον Μπράντο στον κολλητό του Ουόλι Κοξ, για την οποία διατίθενται μαρτυρίες γραπτές, αλλά και οπτικές, οι οποίες λόγω του «απροκάλυπτου» περιεχομένου τους παρατίθενται «υπό συνθήκες».

Το χρονικό της σχέσης των δύο αντρών έχει καταγραφεί με πολλές λεπτομέρειες στη βιογραφία του Μάρλον Μπράντο, υπό τον τίτλο Brando Unzipped, την οποία επιμελήθηκε ο Ντάργουιν Πόρτερ.

Κολλητοί φίλοι από μικροί, αργότερα συγκάτοικοι, είχαν χαθεί για χρόνια, όταν ξαναβρέθηκαν και αναθέρμαναν τη σχέση τους μένοντας μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Γυμνασμένος και αρρενωπός ο Μπράντο, καχεκτικός και ασθενικός ο Κοξ, διέπρεψαν αμφότεροι στη σόου μπίζνες με τον δεύτερο να διαγράφει μία πολύ πιο μέτρια πορεία.

Η πρώτη επαφή τους ήταν στο σχολείο όταν ο Μπράντο έσπασε στο ξύλο τρεις νταήδες που είχαν στριμώξει τον Κοξ.

Αφότου ξαναβρέθηκαν ήταν συνέχεια μαζί. Στα πάρτι, σε εκδηλώσεις, σε σημείο να αρχίσουν να κυκλοφορούν φήμες ότι διατηρούν σχέση. Φήμη καθόλου ανυπόστατη, την οποία θόλωνε κάπως η προτίμηση του Μπράντο και για τα δύο φύλα.

Ο Μπράντο δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Ήταν πάντα δίπλα του, ακόμη και όταν ο Κοξ αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα με την ανάπηρη μητέρα του. Την ίδια όμως αφοσίωση επεδείκνυε και ο Κοξ μέχρι και το τέλος της σχέσης τους που συνέπεσε με το θάνατο του Μάρλον. Ήταν εκεί για να του κλείσει τα μάτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ