Ανθρώπινο λάθος το δυστύχημα με το λεωφορείο στη Χίο - iefimerida.gr

Ανθρώπινο λάθος το δυστύχημα με το λεωφορείο στη Χίο

Ανθρώπινο λάθος το δυστύχημα με το λεωφορείο στη Χίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες που εξέτασαν τα συντρίμμια του λεωφορείου των Κτελ που προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων στη Χίο, αποφάνθηκαν ότι «τόσο το μοιραίο όχημα όσο και τα υπόλοιπα οχήματα, στα οποία πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους δεν αντιμετώπιζαν κάποιους είδους βλάβη.

Συνεπώς το δυστύχημα οφείλεται σε «ανθρώπινο παράγοντα». Αυτό αναφέρει και δημοσίευμα της ιστοσελίδας politischios.gr. Αγνωστη όμως παραμένει η αιτία που οδήγησε το μοιραίο όχημα στην πτώση και αυτό εξαιτίας του γεγονότος ότι ο οδηγός σύμφωνα με στέλεχος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνη τη στιγμή.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λ. Καλαγκιάς, ξεκαθάρισε ότι, την προηγούμενη ημέρα ο οδηγός του λεωφορείου, είχε δουλέψει μόνο 6 ώρες πραγματοποιώντας δρομολόγια από και προς την Αγία Φωτιά προς την πόλη της Χίου.

Χθες το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός του μοιραίου οχήματος αφού πρώτα κατέβαλε το ποσό των 9.000 ευρώ, ενώ υποχρεούται να παρουσιάζεται κάθε πρώτη και 16 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ