Έχασα το πουλί μου στη ζούγκλα του Βιετνάμ - iefimerida.gr

Έχασα το πουλί μου στη ζούγκλα του Βιετνάμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούν δεδομένο το να έχουν τα γεννητικά τους όργανα άθικτα και σε πλήρη λειτουργία. Μερικοί όμως, όπως ο Jim, δεν είναι τόσο τυχεροί. Όταν υπηρετούσε στο Βιετνάμ, ο Jim πυροβόλησε κατά λάθος το πέος του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί. Ήταν μόλις 18 χρονών και από τότε αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σεξουαλική του ταυτότητα, καθώς δεν μπορεί να κάνει σεξ μέσω διείσδυσης. To Vice συνάντησε τον 56χρονο πλέον Jim που τώρα ζει στο Orlando έμαθε πώς το ατύχημά του τον έχει, κατά πολλούς τρόπους, μετατρέψει σε sex freak.

VICE: Γεια σου, Jim. Πώς συνέβη λοιπόν το ατύχημα;
Jim: Όλα έγιναν λίγο έξω από το Quang Tri στο Vietnam. Υπηρετούσα στο πεζικό. Πυροβόλησα κατά λάθος το πέος μου όταν το όπλο μου, το οποίο είχα περασμένο μέσα απ’ το παντελόνι μου, εκπυρσοκρότησε. Πολύ θα ήθελα να πω ότι πάτησα νάρκη ή ότι έχασα το πέος μου πάνω σε μια ηρωική μάχη αλλά στην πραγματικότητα ήταν απλώς ένα ηλίθιο λάθος. Έχω ακόμη ένα μικρό μέρος του, μέχρι τον προστάτη. Έχω και τους δύο όρχεις μου και είμαι επίσημα άντρας. Έχω ακόμη τις ίδιες φαντασιώσεις και τις ίδιες επιθυμίες με όλους τους υπόλοιπους.

Στύση έχεις;
Όταν ερεθίζεται, το πέος μου είναι περίπου δυόμιση εκατοστά. Μπορώ να ουρώ και να εκσπερματώνω.

Πώς αυνανίζεσαι;
Έχω μερική αίσθηση στην άκρη του πέους μου, οπότε το τρίψιμο της συγκεκριμένης περιοχής βοηθάει. Το μασάζ στον προστάτη και τους όρχεις μου επίσης λειτουργεί.

Ήσουν παρθένος πριν το ατύχημα;
Όχι, δόξα τω Θεώ. Είχα κάνει σεξ με αρκετά κορίτσια και είχα φιλενάδα στην Αμερική και στο Βιετνάμ.

Είχες κοπέλες μετά το ατύχημα;
Είχα, κατά καιρούς. Δεν νομίζω πως καμία από αυτές με αγάπησε, αλλά μερικές ερεθίζονταν και είχαν οργασμό όταν τους έκανα στοματικό. Για προφανείς λόγους, δεν παντρεύτηκα ποτέ. Το περισσότερο σεξ το έχω κάνει με πόρνες. Έχω δύο συγκεκριμένες με τις οποίες συναντιέμαι τακτικά.

Έχεις ποτέ συναντήσει ανθρώπους που να εξιτάρονται από το γεγονός ότι σου λείπει το μεγαλύτερο μέρος του πέους σου;
Δεν θα το ‘λεγα. Οι περισσότερες θέλουν απλά να έχουν να λένε πως πήγαν με τον «άντρα χωρίς πουλί» ή είναι απλά περίεργες να δουν τι μπορώ να κάνω.

Σεξουαλικά, ποια είναι τα γούστα σου;
Μου αρέσει να μου κάνουν στοματικό σεξ, μου αρέσουν οι αυταρχικές γυναίκες, να με ταπεινώνουν και να με εξευτελίζουν οι γυναίκες, και το ball stretching, μεταξύ άλλων.

Ποια είναι η απόλυτη φαντασίωσή σου;
Θέλω να με δέσει μια γυναίκα και να κοροϊδεύει την αναπηρία μου, να με ερεθίζει και με απειλεί με ευνουχισμό. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους ο μεγαλύτερος φόβος είναι και η μεγαλύτερή τους σεξουαλική φαντασίωση. Έχω διαβάσει ότι πολλές γυναίκες αρέσκονται στις φαντασιώσεις βιασμού, αλλά φυσικά δεν θα ήθελαν ποτέ να τις βιάσουν. Αν έχανα τους όρχεις μου, θα καταστρεφόμουν τελείως σαν άντρας. Δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η φαντασίωση έχει μεγάλη δύναμη. Θα μου άρεσε πολύ να με κοροϊδεύει μια γυναίκα, να κάνει σεξ με έναν άλλον άνδρα και εγώ να τους βλέπω.

Πηγή: Viceland.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sex σεξ Vice πέος Βιετνάμ ball stretching κακομοίρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ