Vintage αντικείμενα που σπάνια συναντάει πλέον κανείς (εικόνες) - iefimerida.gr

Vintage αντικείμενα που σπάνια συναντάει πλέον κανείς (εικόνες)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίπεδο αξιοπιστίας, απόδοσης, εργονομίας, λειτουργικότητας και επιδόσεων είναι αδύνατον να ανταγωνιστούν τους επιγόνους τους. Αλλά, ούτως ή άλλως, η ύπαρξή τους δεν απευθύνεται πλέον σε εκείνους που αποζητούν το βέλτιστο σε όλα τα επίπεδα.

Αυτός που κατέχει και χρησιμοποιεί τα εν λόγω αντικείμενα δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσει την αποθέωση και τον έντονο θαυμασμό, παρά μόνο από μία πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων – και ακόμη μικρότερη γυναικών – που διαθέτουν και εκτιμούν το γούστο, είναι λάτρεις του παρωχημένου design, εξακολουθούν να ακούνε προσεκτικά τα παλιά άλμπουμς των Talking Heads, των ύστερων Tangerine Dream και των Simple Minds, σνομπάρουν ό,τι έχει παραχθεί από το 1995 και μετά, όπως επίσης σνομπάρουν όλη αυτή την κραυγαλέα αναβίωση της vintage αισθητικής που εξαντλείται στις εσπαντρίγιες, τις μαρινιέρες και τα κοκάλινα Rayban.

Η μέριμνα για την αισθητική της καθημερινής διαβίωσης πρέπει να υπάρχει, αλλά να μη φαίνεται. Ειδάλλως, γίνεται κλισέ....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ